Majlis Penyerahan Projek Titian Murni Sekolah Vokasional Nakhoda Ragam ke Permata Hati Sekolah Rendah Rimba II

Pada 01 Julai 2014 bersamaan 03 Ramadhan 1435 yang lalu, telah berlangsung Majlis Penyampaian Projek Titian Murni Sekolah Vokasional Nakhoda Ragam ke Blok Permata Hati Sekolah Rendah Rimba II.

Hadir selaku Tetamu Kehormati alah Yang Mulia Dr Awang Hj Mohd Zamri bin Hj Sabli, Pemangku Penolong Pengarah Pendidikan Teknik Brunei, Kementerian Pendidikan. Turut hadir Pemangku Penolong Pengarah Bahagian Rendah Jabatan Sekolah-Sekolah, Yang Mulia Cikgu Nudin bin Hj Mohammad serta pegawai-pegawai daripada Jabatan Sekolah-Sekolah dan juga Unit Pendidikan Khas.

Majlis bermula jam 9.30 pagi iaitu sejurus ketibaan Tetamu Kehormat dan dimulakan dengan bacaan surah al fatihah yang dikepalai oleh Ustaz Rosley bin Hj Mohd Osmera, Guru Ugama SR Rimba II. seterusnya ucapan daripada Guru Besar SR Rimba II, Yang Mulia Cikgu Hjh Siti Mariam binti Hj Mohd Hashim, manakala Ucapan daripada Sekolah Vokasional Nakhoda ragam disampaikan oleh Cikgu Mohd Ariffin bin Abdullah Haji, tenaga pengajar selaku Penyelaras Projek Titian Murni, dan ucapan wakil pelajar Sekolah Vokasional Nakhoda Ragam Awangku Nurul Hadzmie Aziman bt Pg Muhidin.

Setelah itu penyerahan Projek Titian Murni kepada Guru Besar SR Rimba II yang telah disampaikan oleh Pengetua Sekolah Vokasional Nakhoda Ragam, Yang Mulia Cikgu Dk Hjh Hamidah bt Pg Hj Hidup, dan seterusnya penyampaian cenderahati kepada pihak Sekolah Vokasional Nakhoda Ragam.

Satu tayangan video juga ditayangkan dimana didalam video tersebut memperlihatkan perjalanan projek titian murni sehinggalah menghasilkan replika yang akan diserahkan kepada blok Permata Hati, seterusnya penerangan mengenai penggunaan replika tersebut yang telah disampaikan oleh Umi Syaheerah bt hj Ahmad Sarkawe.

Seterusnya penyampaian sijil-sijil penghargaan kepada 10 orang pelajar Sekolah Vokasional Nakhoda Ragam yang terlibat didalam menjayakan Program Titian Murni.

Majlis diakhiri dengan bacaan doa selamat dan sesi bergambar ramai murid-murid daripada Blok Permata hati bersama Tetamu Kehormat Majlis.

eahh279
hkho124

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: